Απο τον Αριστοτέλη στην Wikipedia:H Ελληνική Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια του 21ου αιώνα.

Πόσοι απο εσάς έχουν εγκυκλοπαίδεια σπίτι τους; 
Πόσοι χρησιμοποιούν την Wikipedia; και πόσοι στα ελληνικά;

Κάποτε η εγκυκλοπαίδεια ήταν η πρώτη συλλογή βιβλίων που στόλιζε με την κυριολεκτική και την μεταφορική έννοια κάθε βιβλιοθήκη. Ήταν το δώρο που έκαναν οι γονείς στο παιδί θέλοντας με αυτό τον τρόπο να του ανοίξουν ένα παράθυρο στον κόσμο, να του δώσουν συγκεντρωμένη, ταξινομημένη, χρήσιμη γνώση που να μπορεί να τον βοηθήσει σε κάθε προσπάθεια μελέτης από τα πρώτα του βήματα στο σχολείο μέχρι την αρχή της επαγγελματικής του ζωής.

Από τον Αριστοτέλη στο Google ...και από το βιβλίο στο Internet . . .Καλώς ήρθαμε στην εποχή της Εγκυκλοπαιδικής Επανάστασης!

Ο Γιάννης Γιανναράκης είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με τις ηλεκτρονικές εκδόσεις και το ψηφιακό περιεχόμενο από το 1985. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κορυφαίας ελληνικής διαδικτυακής πύλης www.in.gr, όπου εργάστηκε ως Managing Director τα πρώτα πέντε χρόνια, από τη σύλληψη της ιδέας για τη δημιουργία της έως την καθιέρωση της ως ένα από τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης. Μεταξύ άλλων, ήταν Διευθυντής της ελληνικής έκδοσης βιβλίων και videos του National Geographic, αρθρογράφος σε εφημερίδες και συντάκτης σε διάφορες ηλεκτρονικές και έντυπες εκδόσεις. Γεννήθηκε το 1959 στην Αλεξάνδρεια, σπούδασε Βιολογία στην Αθήνα και κατέχει PhD στη Βιοπληροφορική. Αφιερώνει κάποια Σαββατοκύριακα στην πεζοπορία και την επικοινωνία μέσω ραδιοκυμάτων από τις κορυφές των βουνών που κατακτά.